OKE Online

Adresgegevens

Spoelstraat 7b
8281 JT Genemuiden

Contactgegevens

  • info@okeonline.nl
  • 038 303 2900
Bezoek website

Over OKE Online

OKE Online helpt fabrikanten, wholesalers en retailers met het behalen van hun online ambities, met behulp van Digital Commerce.

Wij leggen de focus op het integraal digitaliseren van uw commerciële proces. Zo creëren wij geen tunnelvisie op marketing, maar op het volledige klanttraject. Onze oplossingen optimaliseren alle stappen vanaf het eerste contactmoment tot de nazorg na aankoop.

Als onderdeel van The Sycade Group zijn wij in staat om alle facetten van uw commerciële trajecten te optimaliseren middels digitalisering. Denk hierbij aan orderverwerking, integratie met leveranciers en logistieke partners, en servicemodules.

Wij zijn trots op de groei die OKE Online momenteel doormaakt, maar nog trotser op de cultuur die we hebben neergezet. Hard werken en plezier maken, daar draait het bij ons om. We willen gave projecten neerzetten en zijn niet bang voor wat eelt op de handen.

OKE Online komt vanuit de techniek. Daarom zal je bij ons nooit het gevoel krijgen dat we wat aan het verkopen zijn. We zijn gegroeid op basis van onze technische expertise en ons vermogen om op strategisch niveau te sparren met onze relaties.