Leden

logo

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Wensink Automotive B.V.

Wensink Automotive B.V.
Lippestraat 2
8028 PS  Zwolle

Contactpersoon: Renzo Koopman
t:038-4255797
m: 06-10959442
e: renzo.koopman@wensink.nl
www.wensink.nl

Aangenaam kennis te maken.
Wensink is op 16 december 1986 voortgekomen uit de privatisering van een vijftal eigen Mercedes-Benz dealerbedrijven (Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Zutphen en Zwolle) en heeft zich van meet af aan georiënteerd op de after sales. Deze visie is ontstaan omdat een tevreden after sales-klant de continuïteit van een bedrijf verstevigt. Deze ingeslagen weg is de goede geweest. Dit mag blijken uit het feit dat we inmiddels met onze bedrijven ruim 28.000 klanten met 45.000 auto’s naar tevredenheid in onderhoud hebben. In de loop der jaren zijn we door reguliere groei en diverse overnames uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de automobielbranche met merken als Ford, Mercedes-Benz, smart en Fuso.

Regionale gebondenheid

De reden om in 1986 voor verzelfstandiging te kiezen was om de vestigingen dichter bij de klant te brengen. De mensen die er werken moeten de taal van de klant spreken. De medewerkers op de vestigingen kennen de streek en de gewoonten op hun duimpje. Het persoonlijke contact tussen de medewerkers en de klant draagt bij tot storingsvrije kilometers. Tenslotte, iemand die je kent, laat je niet in de steek. Mijn naam is Renzo Koopman, ik ben verantwoordelijk voor de sales betreffende het merk Mercedes-Benz personenauto’s voor regio Noord. Dit zijn totaal acht vestigingen. Deze vestigingen zijn gevestigd in Zwolle, Hoogeveen, Emmen, Assen, Veendam, Groningen, Leeuwarden en Heerenveen.