Leden

logo-hebeta

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Rabobank IJsseldelta

Contactgegevens
Willemskade 1
Postbus 577
8011 AC  Zwolle
tel: 038-428 77 77
info.ijsseldelta@rabobank.nl
bedrijven.ijsseldelta@rabobank.nl
www.rabobank.nl/ijsseldelta

Bank voor ondernemers
Van betekenis zijn voor elkaar. Dat is waar Rabobank IJsseldelta voor staat. Dat is het idee. Met ruim 200 medewerkers dragen we bij aan de duurzame ontwikkeling van welvaart en welzijn in Genemuiden, Kampen, Hattem, Zwartsluis en Zwolle. Samenleven en samenwerken.

We helpen ondernemers vooruit. Ons doel is om mensen te helpen hun ambities te realiseren. Daar moet je ideeën voor hebben. De Rabobank heeft die. Meer dan honderd jaar geleden zijn we opgericht op basis van een idee. Het idee om samen een bank te beginnen. Een coöperatie, zonder aandeelhouders, waar de klant centraal staat. Juist dit idee van samenwerken, ons oudste idee, is onze visie op de toekomst. Dicht bij de klant, anticiperend op veranderende behoeftes.

Daarom past elke ondernemer – klein of groot – bij de coöperatieve bank die we zijn. Ook wanneer tijden en visies veranderen blijven we de stabiele partner voor ondernemers en voor de regio.