Leden

logo

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Pleijsier Bouw Genemuiden B.V.

Contactgegevens
De Blokmat 21
Postbus 111
8280 AC Genemuiden
tel:3854505
fax:3856354
genemuiden@pleijsierbouw.nl
www.pleijsierbouw.nl 

Samen anders bouwen

 Dat is onze kracht. Al meer dan 100 jaar. Ons geheim? Korte beslissingslijnen en een heldere communicatie. Hierdoor zijn wij in staat om zowel grote als kleine projecten op een effectieve wijze en uiterst concurrerend uit te voeren.

 Bouwen is communiceren

Werken met Pleijsier Bouw – dat is werken met de andere bouwer. Wíj bouwen samen met u. En daarmee zijn we bij de essentie: bouwen is samenwerken met als rode draad een transparante communicatie.

 Bouwen is meedenken

“De tekening is klaar, de architect heeft alles voorbereid, de aannemer is gekozen… binnenkort leggen we de eerste steen: de bouw kan beginnen.”
Typisch een voorbeeld van hokjesgeest die ons vreemd is. Door ons als bouwer (te) laat in te schakelen, laat u een belangrijk deel van onze kennis ongebruikt. We hebben kennis van het hele proces: van ontwerp tot bouw, van planning tot ontwikkeling, van financiering tot realisatie.

Bouwen is plannen maken

“Voordat we een aannemer selecteren, moeten we minimaal weten wat we willen: een nieuw pand, een uitbreiding of misschien wel een verhuizing.”
Niets is minder waar. Vraag onze mening over herontwikkeling van bestaande locaties, of informeer naar mogelijkheden van inruil. Onze onbevooroordeelde kijk op de zaak (bijvoorbeeld in bouwteam) kan verrassende nieuwe perspectieven openen.

 Bouwen is afspraken maken

“We hebben de bouwer opdracht gegeven, ze zijn nu volop aan de slag. Voor zover ik het kan bekijken zitten we aardig op schema qua planning.”
Duidelijk en transparant communiceren is wat ons betreft de basis voor een geslaagd bouwproject. Dat vraagt meer dan een opdracht om te bouwen en een eenmaal afgegeven planning. Dat vraagt om frequent contact, inzichtelijke en open calculaties, correcte en duidelijke planningen.

 Spreekt deze manier van bouwen u aan? Neem dan contact op met dhr. Pascal Cohen, op onderstaand telefoonnummer.

  


Grotere kaart weergeven