Leden

Logo-VHM-abc-FC

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

PersoneelSelectief


Contactpersoon:
Dhr. L. Eenkhoorn
Sisalstraat 81-11
8281 JK  Genemuiden
tel: 038-4529890
fax: 038-4525570
mob: 06-12743386

PersoneelSelectief is een jonge onderneming dit zich richt op HRM oplossingen bedrijfsbreed. De PS groep richt zich specifiek op Zwartewaterland en Zwolle.

PersoneelSelectief bemiddelt geschoold personeel, voornamelijk op administratief, commercieel en technisch vlak. De bemiddeling is kwalitatief hoog en is vaak maatwerk, gericht op specifiek functieprofiel en aandacht voor de bedrijfscultuur.

Payned personeel richt zich op de verloning van payrollkrachten en uitzendkrachten. Tevens faciliteert Payned personeel bestaande en nieuwe uitzenbureaus voor de backoffice, maar ook voor de front-office. Payned personeel is tevens gespecialiseerd in het opstarten en continueren van inhouse-uitzendconstructies voor grotere bedrijven.

Zwartewaterland Heeft Werk is de nieuwe loot aan de stam, dit betreft een vacature-site waar ondernemers uit Zwartewaterland kunnen adverteren tegen lage kosten, gericht op werkzoekenden in de gemeente. Tevens kunnen bedrijven uit de gemeente zich profileren op de site als goede werkgever middels een bedrijfsprofiel en toelichting voor mogelijke nieuwe werknemers.

PersoneelSelectief heeft een duidelijk beeld van de veranderende arbeidsmarkt in Zwartewaterland. Met haar merken speelt PS in op een steeds volatielere economische bedrijfsomgeving, ook lokaal. Het belang voor de bedrijven in Zwartewaterland zijn steeds beter geschoolde werknemers, in combinatie met een flexibiliserende arbeidsmarkt. Een uitdaging waar PersoneelSelectief voor staat, en die met inzicht, visie en enthousiasme is aangenomen!

PersoneelSelectief, aan de selectie zal ’t niet liggen……………………..