Leden

hoekman-bekendam

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

JobTrans B.V.

JobTrans B.V.
Nijverheidstraat 22
8281 JE  Genemuiden
t:038-3854317
f:038-3856517
m: genemuiden@jobtrans.nl
www.jobtrans.nl

contactpersoon:
Henrik (H.) de Leeuw

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche. Wij zorgen snel en flexibel voor betrouwbare, gekwalificeerde chauffeurs, magazijn-/productiemedewerkers en logistiek personeel. De vraag naar goede chauffeurs, magazijn-/productiemedewerkers en logistiek personeel is groot en zal de komende jaren naar verwachting alleen maar toenemen. Om de transportsector in beweging te houden, heeft JobTrans zich gespecialiseerd in het werven, opleiden en inzetten van voldoende gekwalificeerd vakkrachten. Met kennis van de markt en van de mensen fungeert JobTrans als verlengstuk van uw eigen logistieke afdeling. Snel, flexibel en betrouwbaar.

Opleiding en nascholing van chauffeurs(Code 95)
JobTrans biedt niet alleen direct inzetbaar flexibel personeel, maar verzorgt ook scholing en training voor uw logistiek personeel. In 2009 werd het oude chauffeursdiploma, dat geldig was voor onbepaalde tijd, vervangen door code 95, een Europese richtlijn voor de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs. Deze code komt in het rijbewijs te staan en is vijf jaar geldig, waarna opnieuw een verplichte nascholing moet worden gevolgd. Hiervoor kunt u terecht bij JobTrans. Met onze eigen vrachtwagen en deskundige vrachtwageninstructeur, verzorgen wij rijvaardigheidstesten, rijopleidingen en de verplichte code 95 nascholing.
Stuur uw personeel op cursus bij JobTrans, dan weet u zeker dat u goed op weg bent.

Wat kunnen wij voor andere leden betekenen:
JobTrans biedt de onderstaande diensten aan:

(Logistiek) personeel op flexibele basis (uitzenden of detacheren)
Werving vaste medewerker voor opdrachtgevers
Logistieke opleidingen, waaronder: Heftruckcursus, VCA basis/VOL, BHV Nieuw/Herhaling, Terminal trekker en circa 30 andere logistieke opleidingen.

Ons volledig opleidingsaanbod staat op www.jobtrans.nl