Leden

cronolin-3

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Hofstra trainingen B.V.

Hofstra Trainingen B.V.
Contactpersoon:
Johan Hofstra, directeur
Stoomstraat 7
8263 AT KAMPEN

tel.:  038 – 333 58 61
fax: 038 – 333 58 62
mobiel: 06 – 516 047 80

www.hofstra-trainingen.nl
info@hofstra-trainingen.nl

Hofstra Trainingen B.V.  te Kampen biedt een veelzijdig pakket gecertificeerde en landelijk erkende opleidingen en trainingen die zowel op locatie van de klant als op de eigen cursuslocatie van Hofstra Trainingen B.V. verzorgd kunnen worden. De kwaliteit van de trainingen en cursussen wordt continue en nauwkeurig getoetst. Hofstra Trainingen B.V. is ISO gecertificeerd en voor diverse opleidingen CCV erkend! 

Het aanbod varieert van bedrijfstrainingen (o.m. bedrijfshulpverlening, AED, VCA, shovel-, hoogwerker-, hef- en reachtruckcursussen), managementtrainingen (o.m. functioneringsgesprekken, leidinggeven), trainingen en cursussen op het terrein van sociale vaardigheden (o.m. gesprekstechnieken, sollicitatietrainingen, conflicthantering) tot computercursussen op maat.

In nauw overleg met de klant wordt vastgesteld welke specifieke behoeften en wensen er zijn om daarmee tot een scholingsaanbod te komen dat volledig voldoet aan de verwachtingen.