Leden

logo-pleijster

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Hoekman-Bekendam

Contactgegevens

Puttenstraat 5
8281 BX Genemuiden
038-3855449

info@hoekman-bekendam.nl
www.hoekman-bekendam.nl
www.hoekman-bekendam-infra.nl

Aannemingsbedrijf

Hoekman-Bekendam is een aannemingsbedrijf in de infratechniek dat zich heeft toegelegd op bestrating en riolering. Tot de opdrachtgevers behoren zowel overheden en collega ondernemers als particulieren.

Met betrekking tot de riolering, kan zowel sprake zijn van nieuw aan te leggen riolering, reinigen en camerainspectie van bestaande riolering, vervanging/reparatie als deelrenovatie.

Kijk voor meer informatie op www.hoekman-bekendam-infra.nl

Bestratingspecialist

Naast het ‘normale’ bestratingswerk, verzorgt Hoekman-Bekendam ook sierbestrating waarbij desgewenst de verhardingsmaterialen kunnen worden geleverd. Hoekman-Bekendam toont in de sfeervolle showroom aan de Puttenstraat een breed assortiment bestratingsmateriaal, van natuursteen tegels, gebakken waaltjes en beton stenen al dan niet getrommeld.

Maar ook tuinhout, stapelblokken voor muurtjes, tuinverlichting en waterelementen. Nieuwsgierig geworden? Kijk of  www.hoekman-bekendam.nl of kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Calamiteiten

Voor calamiteiten in zowel de riolering als de bestrating, is Hoekman-Bekendam met ingang van 2011 gedurende zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op 06 – 839 05 839 !


Grotere kaart weergeven