Leden

kresta-logo-2010-150x107

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Compaen Groep B.V.

Contactgegevens
De heer P. van Lummel
Puttenstraat 20
8281 BP Genemuiden
tel:038-3855592
fax:038-3859008
info@compaengroep.nl
www.compaengroep.nl

Compaen Groep | allround adviesbureau voor onderwijs en bedrijfsleven

“Onze passie is het verder brengen van mensen en organisaties in hun ontwikkeling.“

Compaen Groep is een jonge, ambitieuze organisatie met veel ervaring in onderwijs en organisaties. En die kennis willen we graag met u delen. Door onze kritische opstelling, scherpe analyse en pragmatische blik bieden we u handzame, uitvoerbare oplossingen en adviezen voor uw organisatie en de mensen die daarin werken.

Dit doen we met name in het onderwijs. Echter, processen zoals ze in het onderwijs plaatsvinden zijn niet uniek voor het onderwijs alleen, ze komen overal voor. Daarom is ons team breed samengesteld met mensen afkomstig uit zowel profit als nonprofit organisaties. Op die manier realiseren we een kruisbestuiving die vele klanten al als verfrissend en vernieuwend hebben ervaren.

Naast advisering in het onderwijs, vertalen we onze ervaringen ook door naar het bedrijfsleven in sectoren zoals retail, zakelijke dienstverlening, transport en vervoer.

Benieuwd naar wat we voor u zouden kunnen betekenen?

Op www.compaengroep.nl ziet u welke diensten we in huis hebben.


Grotere kaart weergeven