Leden

logo

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Brouwer bureau Bouwkunde

Brouwer bureau Bouwkunde
Contactpersoon: Sander Brouwer
Kabel 71
8281 NR Genemuiden
Tel: 0625 21 6923
sander@brouwerbouwkunde.nl
www.brouwerbouwkunde.nl
Bedrijfsactiviteiten:
Brouwer bureau Bouwkunde is een bouwkundig ontwerp-, teken,- en adviesbureau voor zowel de woning- als de utilitairebouw. Als bureau richt ik mij op het ontwerpen van woning- en utiliteitbouwprojecten, het uitwerken van technische tekeningen en maken van detailtekeningen.
De volgende werkzaamheden behoren eveneens tot mijn productaanbod:
- Opstellen en aanvragen omgevingsvergunningen
- Vervaardigen van bouwbesluit technische toetsen en berekeningen
- Opstellen van bouwkundige bestekken
- Het begeleiden van en toezien op bouwprocessen
Naast bovenstaande inhoudelijke werkzaamheden streef ik naar creatieve oplossingen, doordachte techniek, maakbaarheid en heldere communicatielijnen.
Al mijn tekeningen worden in 3d vervaardigd. Dit biedt een groot scala aan voordelen. Door 3-dimensionaal te ontwerpen (modeleren), is het mogelijk om in een vroeg stadium het beoogde resultaat te verbeelden. In combinatie met moderne apparatuur is het mogelijk om opdrachtgevers de unieke kans te bieden om hun nieuwe pand virtueel te bezichtigen. Dit draagt bij aan een vergrote bewustwording van het werkelijke resultaat. Tevens is het 3d model een basis voor BIM werkmethodiek. Het samenvoegen van disciplines als constructie en installaties zorgen voor een compleet gebouwmodel waar uitvoerende partijen een tal aan gegevens kunnen onttrekken.