Leden

veerpont_genemuiden_logo

OK Madeleine 2018

De jaarlijkse fietstocht van ondernemers voor het goede doel is een initiatief van OK Genemuiden. Check de website: www.okmadeleine.nl.

OK Madeleine

www.okmadeleine.nl

Alluance Group

Contactgegevens
Mevrouw D. Bonthuis-Heldoorn
Sasdijk 14
Postbus 100
8280 AC Genemuiden
tel: 038-3851850
info@alluance.nl
www.alluance.nl

Alluance Group is ‘proud supplier’ van de toonaangevende merken ASKO, Gutmann en Sub-Zero Wolf. En trotse eigenaar van het ‘private label’ Alluxe, onder deze vlag verkoopt Alluance witgoedproducten en keukenapparatuur.

Het bedrijf begon als importeur van het Zweedse witgoedmerk ASKO. Alluance introduceerde dat in de jaren tachtig met veel succes op de Nederlandse en Belgische markt. Daaraan voegde het in de loop der jaren andere topmerken toe. Gutmann is de Duitse fabrikant van exclusieve ventilatietechnieken. Het Amerikaanse Sub Zero Wolf is het meest onderscheidende merk in de keuken. Alluance Group levert alle merken aan een select dealernetwerk in Nederland en België. Een heuse business-to-business organisatie dat met een team van circa 20 oprechte en bevlogen collega’s keer op keer wil overtreffen.

De merken van Alluance Group komen volledig tot hun recht in de prachtige studio aan de Sasdijk 14. Onder begeleiding van een topkok organiseert Alluance daar ook kooksessies met relaties. Zwartewaterlanders zijn van harte welkom voor een bezoek aan de showroom.

Alluance; een alliantie van merken met allure!

Kijk voor meer informatie op www.alluance.nl